♥ forgotten

little bit of reading for my mind… dah sangat2 lama since i read a proper book, malas nak beli & malas nak baca pun iye, so since ina let me borrow this ‘jemima j’ nafsu nak membaca tu sangat sangat tebal…. ‘jemima j’ ni actually belong to her sis, tapi she said sharing is caring kan, hehe..ok, ‘jemima j’ is a novel about ugly ducklings and swans… ada blogger dah baca buku ni in 2006, sangat ketinggalan zaman!!! 😉
Advertisements

8 Responses to “♥ forgotten”

  1. ~mrs.amy ~ Says:

    cmbest jer nvel nih…nnti cite eh…

  2. ~mrs.amy ~ Says:

    cmbest jer nvel nih…nnti cite eh…

  3. kakchik Says:

    kakchik belum baca, baru plan nak beli. buku jane green ni kakchik dah ada 3 buah. boleh tahan cerita2nya.

  4. kakchik Says:

    kakchik belum baca, baru plan nak beli. buku jane green ni kakchik dah ada 3 buah. boleh tahan cerita2nya.

  5. Nurulhuda|Adlie Says:

    myno : nak cite? baca pun terhegeh2 je ni.. hehe

    kak chik : ok ye yg lain2? ada potensi menjadi author kegemaran.. jemima j ni best juga..

  6. Nurulhuda|Adlie Says:

    myno : nak cite? baca pun terhegeh2 je ni.. hehe

    kak chik : ok ye yg lain2? ada potensi menjadi author kegemaran.. jemima j ni best juga..

  7. wahidayaakub Says:

    the magic of books are, they never goes out of season. they never will! 🙂

  8. wahidayaakub Says:

    the magic of books are, they never goes out of season. they never will! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: