♥ bunga pom pom

balik keje tadi nampak bunga kertas mak…terus teringat dekat blog Qis ada : DIY Tissue Pomander.. sangat sweet, katanya tengah men-DIY, cant wait to see the output, time tu la berebut nak buat juga =)
Advertisements

8 Responses to “♥ bunga pom pom”

  1. naddynad Says:

    huda : auwww cantek ok bunya iteww..haah kite pun ada jengah, blog Qis ada : DIY Tissue Pomander tu…terus berangan nk cuba gakss…

    *masih tahap berangan je…insya allah nk cube bt gak pomander ball tu…hehe

  2. naddynad Says:

    huda : auwww cantek ok bunya iteww..haah kite pun ada jengah, blog Qis ada : DIY Tissue Pomander tu…terus berangan nk cuba gakss…

    *masih tahap berangan je…insya allah nk cube bt gak pomander ball tu…hehe

  3. Nurulhuda|Adlie Says:

    bunga ketas je tu, tumbuh ramai2 satu tempat, geram je tgk tengah2 panas warna nampak sangat vibrant!! u ada la gak berangan nak buat.. dunno why la i nisemakin malas, langsung taknak diy ape2.. haha

  4. Nurulhuda|Adlie Says:

    bunga ketas je tu, tumbuh ramai2 satu tempat, geram je tgk tengah2 panas warna nampak sangat vibrant!! u ada la gak berangan nak buat.. dunno why la i nisemakin malas, langsung taknak diy ape2.. haha

  5. Qis Says:

    hehehe… just go for it guys! its fun! yeah, it might take some time, but we can save a lot. and its the satisfaction best thing.

  6. Qis Says:

    hehehe… just go for it guys! its fun! yeah, it might take some time, but we can save a lot. and its the satisfaction best thing.

  7. Sha Pattinson Says:

    huhuhu ske tengok banyak2 buku ..nape piss off dear?sabarlaa nanti hilang serinyer utk majlis kamo ..

  8. Sha Pattinson Says:

    huhuhu ske tengok banyak2 buku ..nape piss off dear?sabarlaa nanti hilang serinyer utk majlis kamo ..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: