♥ progress…

we are in the midst of discussing & finalising the hantaran things, deco part only, sebab both of us are positive not going to diy, tetiba rasa tak reti nak wat, im gonna outsource mine to kak alia from purpledots & adlie suppose hantar kat org kat kawasan rumah dia, tapi sebab dia malas nak menyusahkan mak dia so dia pun nak hantar kat kak alia sekali, yay! wan maisarah, thanks for introducing ur SIL!! so bahan2 mentah such as bakul whatsoever sume.. nak kene beli, n we might go back to ssf, yay! suka suka.. last outing im not feeling well so mcm tak begitu ada mood tgk brg2 kat ssf.. ;’) n this week also… i need to call kak alia to discuss on the stuff.. aih!
tapi ape pun ni tak begitu finalise juga ni sebab adlie tido awal lak sebab.. penat la tu! cos dia tatau nak color ape, i have mine already + the theme as well..
deco part almost settle, brg2 untuk hantaran banyak lagi belum beli, as kain for nikah adlie nak survey & beli kat bandung kalau ada yg lawa, kalau takde baru cari kat kl.. nak ikut! my trip to bandung will be next year january.. pegi separate, sedih kan?
Advertisements

16 Responses to “♥ progress…”

  1. Beauty Touch @ RAJA SUEFINA Says:

    hey cik adiks..im free on 3rd oct.ko tunang kul bape nie?weh..nti ko bg aku email add ko..aku nak add ko kat personal blog aku.blog tu private 😛
    btw makeup aku tak mahal..tapi lawa itu pasti.cheh!!!!nak muntah kan!…ko drop ur email kat coment box aku k!muahh

  2. Beauty Touch @ RAJA SUEFINA Says:

    hey cik adiks..im free on 3rd oct.ko tunang kul bape nie?weh..nti ko bg aku email add ko..aku nak add ko kat personal blog aku.blog tu private 😛
    btw makeup aku tak mahal..tapi lawa itu pasti.cheh!!!!nak muntah kan!…ko drop ur email kat coment box aku k!muahh

  3. Beauty Touch @ RAJA SUEFINA Says:

    aku dah invite ko 🙂

  4. Beauty Touch @ RAJA SUEFINA Says:

    aku dah invite ko 🙂

  5. ctfza Says:

    pelik kan? selalu org perempuan yg penin2 nak kaler tu la ini la.. my mr. groom bucuk pun dok penin2 lagi.. kejap nak kaler tu.. kejap nakkaler ni.. huu

    haa.. sy nak pi tgk harry potter arini .. 😉

  6. ctfza Says:

    pelik kan? selalu org perempuan yg penin2 nak kaler tu la ini la.. my mr. groom bucuk pun dok penin2 lagi.. kejap nak kaler tu.. kejap nakkaler ni.. huu

    haa.. sy nak pi tgk harry potter arini .. 😉

  7. ~mrs.amy ~ Says:

    huda, bila kawin??

  8. ~mrs.amy ~ Says:

    huda, bila kawin??

  9. Lina Says:

    whattttt!!! nak pegi bandung! nak ikuttttt!!! harus kem barang ni hehehe…

  10. Lina Says:

    whattttt!!! nak pegi bandung! nak ikuttttt!!! harus kem barang ni hehehe…

  11. Nurulhuda|Adlie Says:

    ctfza : dpends gakla kan, tapi pempuan tu kaler pape pun ok, laki ni yg nak kene warna maskulin skit, hehe

    myno : next year kawin nya, ni baru nak prepare tunang..

    akak : sila ikut! kalau taknak ikut buat list ape nak kirim.. 🙂
    hehe.. cehh mcm nak g sok je..

  12. Nurulhuda|Adlie Says:

    ctfza : dpends gakla kan, tapi pempuan tu kaler pape pun ok, laki ni yg nak kene warna maskulin skit, hehe

    myno : next year kawin nya, ni baru nak prepare tunang..

    akak : sila ikut! kalau taknak ikut buat list ape nak kirim.. 🙂
    hehe.. cehh mcm nak g sok je..

  13. Beauty Touch @ RAJA SUEFINA Says:

    babe
    aku nak kirim barang gak k.
    my wedding will be on april insya..so leh la lagik aku kirim kain kat ko =)

  14. Beauty Touch @ RAJA SUEFINA Says:

    babe
    aku nak kirim barang gak k.
    my wedding will be on april insya..so leh la lagik aku kirim kain kat ko =)

  15. Nurulhuda|Adlie Says:

    feena : rindu time skool, tp aku pun bukan kawan ngan ko sgt kan, eheh..

    kalau rasa nak kirim bg list, wah april eh kawin, jeles lagi!!! hehe.. ape2 list la eh nak bl ape then bgtau =)

    kalau favor/gift pun katanya best kat sana.. tatau la aku

  16. Nurulhuda|Adlie Says:

    feena : rindu time skool, tp aku pun bukan kawan ngan ko sgt kan, eheh..

    kalau rasa nak kirim bg list, wah april eh kawin, jeles lagi!!! hehe.. ape2 list la eh nak bl ape then bgtau =)

    kalau favor/gift pun katanya best kat sana.. tatau la aku

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: