♥ i hearts this !

12 July 2009
Cincin Belah Rotan
Advertisements

18 Responses to “♥ i hearts this !”

  1. Dandelion Kiss Says:

    mahu curik ini bag!

  2. Dandelion Kiss Says:

    mahu curik ini bag!

  3. Naniey Says:

    ngeh..ngeh..tgok beg dah tau cantek..hehehe

  4. Naniey Says:

    ngeh..ngeh..tgok beg dah tau cantek..hehehe

  5. Redbloodsnow Says:

    whoaaaa habib tuhhh babeeee..nak rompak ah..hehehe 😛

  6. Redbloodsnow Says:

    whoaaaa habib tuhhh babeeee..nak rompak ah..hehehe 😛

  7. Nurulhuda|Adlie Says:

    ian : curi paper bag ok, isi tak ok, hehe, kita nak curi hp baru kamu.. sb lagi mahal !!

    naniey : cincin belah rotan je, sgt simple..

    zie : rompak? bahaya, dah 2 org nak rompak, hehe.. kebetulan habib sale, ada la rezeki

  8. Nurulhuda|Adlie Says:

    ian : curi paper bag ok, isi tak ok, hehe, kita nak curi hp baru kamu.. sb lagi mahal !!

    naniey : cincin belah rotan je, sgt simple..

    zie : rompak? bahaya, dah 2 org nak rompak, hehe.. kebetulan habib sale, ada la rezeki

  9. princess.dHani Says:

    woah! tak beli pon lagi~~ huhu jealous.. when's the big day?

  10. princess.dHani Says:

    woah! tak beli pon lagi~~ huhu jealous.. when's the big day?

  11. Nurulhuda|Adlie Says:

    hani dah dirisik ke? i pulak jeles mana2 yg dah hampir2 nak kawin tu, mau juga !!! hehe..

    cincin yg ni untuk risik, untuk tunang awal2 dah beli dulu 🙂 the big day will be in 3rd quarter next year, risik insya Allah dlm masa terdekat, tunang decide after risik…

  12. Nurulhuda|Adlie Says:

    hani dah dirisik ke? i pulak jeles mana2 yg dah hampir2 nak kawin tu, mau juga !!! hehe..

    cincin yg ni untuk risik, untuk tunang awal2 dah beli dulu 🙂 the big day will be in 3rd quarter next year, risik insya Allah dlm masa terdekat, tunang decide after risik…

  13. AmyMizzunderstood Says:

    saya pun beli cincin risik belah rotan tapi white gold kat situ!hik3..ramai yang ckp cincin merisik lg stunning dari cincin tunang huhu!

  14. AmyMizzunderstood Says:

    saya pun beli cincin risik belah rotan tapi white gold kat situ!hik3..ramai yang ckp cincin merisik lg stunning dari cincin tunang huhu!

  15. Lina Says:

    ni excited terlebih ni heheh… but mmg bile dah di alam risik, tunang, nak kawin, perasaan tu lain mcm

  16. Lina Says:

    ni excited terlebih ni heheh… but mmg bile dah di alam risik, tunang, nak kawin, perasaan tu lain mcm

  17. ms diaz Says:

    bosar nye jari u..ehehe..jari i cume size 7″ tuk cincin risik n 6″ tu cincin tunang..=)

  18. ms diaz Says:

    bosar nye jari u..ehehe..jari i cume size 7″ tuk cincin risik n 6″ tu cincin tunang..=)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: