♥ Ish…

im on unpaid leave today & i feel bit better.. smlm sudahpun berkira untuk balik rumah pada pukul 1, padahal kalau half day sampai 1130 je, then pergi juga lunch cuma makan myr3, selalunya pasti myr5.50 atau mcd myr6.20.. pas balik office rasa ok sikit then tahan sampai jam 4, 4.02 terus punch n balik.. sampai rumah baring cuba untuk tido tapi rasa lain, sejuk semacam.. then call adlie, mengadu dia kata ‘ala, jangan la pk ngarut’
malam dapat tido dengan ok..
kenapa ye, aku risau..
adakah ‘sesuatu’ yg pernah terjadi lama dulu..
adakah kerana stress?
adakah kerana rindu adlie yg ke kelantan & terengganu sejak hari isnin.. sudah pun selamat pulang ke kl petang tadi & saya menanti keropok losong =)
Advertisements

12 Responses to “♥ Ish…”

  1. missdiya84 Says:

    boley tak saye nak jugak kopok losong tuh..huhuhu 🙂

  2. missdiya84 Says:

    boley tak saye nak jugak kopok losong tuh..huhuhu 🙂

  3. Nurulhuda|Adlie Says:

    boleh.. satu 50sen, hehe, kopok losong yg sedap..

  4. Nurulhuda|Adlie Says:

    boleh.. satu 50sen, hehe, kopok losong yg sedap..

  5. cIk pEnNa Says:

    uihh..harus jaga kesihatan..
    jgn fikir yg x baik2 ye..

    😉

  6. cIk pEnNa Says:

    uihh..harus jaga kesihatan..
    jgn fikir yg x baik2 ye..

    😉

  7. Ena Qalinsya Says:

    minah jiwang gak ang ni ek huda ekekeke

  8. Ena Qalinsya Says:

    minah jiwang gak ang ni ek huda ekekeke

  9. Dandelion Kiss Says:

    menanti gak kopok losong neh.
    awat tak sampai2 lagi?

  10. Dandelion Kiss Says:

    menanti gak kopok losong neh.
    awat tak sampai2 lagi?

  11. Lina Says:

    keropok losong tu mmg sedap, mula2 dulu ingat sama jer cam tmpt lain tp terbukti mmg lain… jgn stress tau… so far plan dah ok dah tu… just follow the rules jer… sumer akan ok…

  12. Lina Says:

    keropok losong tu mmg sedap, mula2 dulu ingat sama jer cam tmpt lain tp terbukti mmg lain… jgn stress tau… so far plan dah ok dah tu… just follow the rules jer… sumer akan ok…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: