Archive for July, 2009

♥ sup bunjut…

July 30, 2009
ini bunjut untuk engagement day, yesternite during ym session with adlie i show to him kepanjangan tali bunjut ni.. masa beli tu tak terfikir pulak mcm panjang sangat, i should start working bit by bit, nak kena measure & potong sikit ribbon tu… or if tak potong tie it mcm ribbon, we bought this bunjut dekat ssf, refer to this entry… masa jumpa tu rasa lega ada color pink.. & i saw one that mya used during her engagement, bunjut dia memanjang, this one membulat, yang memanjang tu dah habis stock.. bunjut ni tak beli byk pun, tapi adalah juga…


look forward for : this weekend = saturday + sunday…

Advertisements

♥ dewan yang kami mahu…

July 28, 2009
cerita dewan untuk majlis belah lelaki.. sangat nak cepat cepat book, sebab nak kan that date punya pasal, so dewan dah dapat book masa adlie di kelantan, by mak, his mother, then theres ‘but’… eventhough we have officially booked that dewan they’ll only advise us on the availability of it 6 months before the actual event… should la kan they themselves gonna held any event using that dewan also on our date tu, ure sooooo tricky, patut la tak payah deposit mcm dewan2 yg lain, kalau mcm ni obviously we need pray hard so there will be no event on that date… then mak said, even bulan 11 12 for 2010 pun dah penuh..

pray hard…

♥ counting days…

July 25, 2009
beberapa hari ni asik tgk calendar je dlm hp, tgk date risik, date tunang, date kawin.. it become a habit for me anyway, seriously rasa tak sabar… first : to be taken officially, second : to be his fiancee & finally : his wife… tears flowing, maybe i am emotional but i cant deny the feeling that i have now..
when u have love, nothing else matter.. love for me means = adlie

♥ :)

July 24, 2009
finally, no longer in probation period which means im now officially a permanent portion of Dasein.. & what did i do, smile & immediately sms adlie to share this happy news…

♥ ouch..

July 23, 2009
sangat worry! uitm dah 4 ditutup, angah kat uitm shah alam, then… im gonna travel soon for domestic destination, same goes to adlie for over the sea destination, gosh! jab for influenza = myr60, checked by adlie kat private clinic..

♥ tak menyangka..

July 22, 2009
omg omg !!! i just found out that one of the partime lecturer here is a Partner/Project Manager/Graphic Designer for +wondermilk !!!!!!!!!!!! shes so muda, so simple, so diam, yet so chic la.. 🙂 bestnya hidup dia mempunyai sebuah WONDERMILK yang cantik… sungguh tak ku sangka… oh havent got the chance to taste their cupcake.. bila la yek… nampaknya kene la berbest fren dgn dia, yay!

Image Full Credit : +wondermilk

♥ cite cite…

July 21, 2009
takde proper eat-out on the day of his birthday this year, mine pun bakal ter-sama sebab datenya fall masa weekday.. nape eat-out, sebab we normally during birthday salu indulge dengan makan makan… kalau last year sangat success.. 2 2 time weekend, so 2 2 tu makan sesedap rasa.. 😉 then this time around dia demam pulak, so takde date.. cuma hari ahad dia teringin nak makan ayam so kfc la kan.. bila saya dah ada appetite dia pulak kurang appetite, tapi kurang sikit je kot.. licin je makan… hot & spicy dah kembali, yum! suppose ni tiny treat from me la, tapi duit ada myr20 je, tak ke atm so he pays like myr8 lagi.. kira belanja jugak kan.. hopefully this weekend okay so boleh makan best2 sikit… & harry potter !! hari ni balik keje ada org tu pick-up, sebab meeting nearby.. tapi kan dari office ke rumah cuma 5 minit.. ;( kejap jek.. kejap pun sempat cite cite jugak, on wed invitation card padahal lambat lagi, tapi still nak cite & warna masa bertunang.. kira dah finalised, warnanya ialah :

♥ to my other half…

July 20, 2009

♥ forgotten

July 19, 2009
little bit of reading for my mind… dah sangat2 lama since i read a proper book, malas nak beli & malas nak baca pun iye, so since ina let me borrow this ‘jemima j’ nafsu nak membaca tu sangat sangat tebal…. ‘jemima j’ ni actually belong to her sis, tapi she said sharing is caring kan, hehe..ok, ‘jemima j’ is a novel about ugly ducklings and swans… ada blogger dah baca buku ni in 2006, sangat ketinggalan zaman!!! 😉

♥ @library & pissed off!!

July 18, 2009
today i finished working at 1130am & again, no dating this week, adlie tidak sihat, demam & flu… ;( no dating means no harry potter this week, aiyoo, takpe next weekend, he promised!! so after keje i dont feel like coming home straight so i went upstairs for some good books, good books here means.. graphic kinda books, illlustation books.. art stuff la sumenya.. 🙂 so i went for some books that cover DIY stuff… tak banyak.. ini sahaja bukunya & knowing the majority student ialah chinesse so buku pun banyak dlm chinesse.. layan jela gambar n kalau ada yg menarik i just ask the student to translate.. ive found this tissue flower.. again? mcm tanda suh diy jugak je, hehe.. yg ni step by step nak buat carnation…

&.. cute lil duck ini adalah di diy dari fancy fancy stokin/sock.. yang pakai buat pegi keje or pegi jogging tu.. sangat sangat cute.. 😉 cara dia senang je.. kalau dah ada anak buatkan je soft toy mcm ni.. tak payah beli mahal2… hehe..then tgk pulak buku gubahan bunga, simple simple je sumenya tapi ya Allah lawa gila.. nanti dah hampir harinya boleh borrow, boleh diy fresh flower… 🙂


selingan out of topic, bitching time! i am really really pissed off with my previous diva employer, dah 3 bulan i left the company still taknak bayar my february & march claim, n ive been brave to sms her every other day forcing her to pay, my smses still in corporate language which i did not even bother to maintain since i work with dasein but its still sounds RUDE.. its okay, lagi rude lagi bagus, exactly how i want her to perceive those smses, btw if there is person in this world who teach me how to be a real BITCH in corporate world, it will always be HER !!! n she is the reason why i run straight away from financial field.. im ruining my future? but i cant bear being in the same & remembering all the things she did to me all along my employment… n if u want to get the idea, i give u 1 big picture : devil wear prada