♥ outsource deco hantaran

dah decide tak jadi diy deco hantaran, muktamad! so siapa nak buatkan… kisahnya – i got to know bie from blogging then we started ym-ing then yada yada, dia kan dah kawin so dia pun menurunkan rahsia perkahwinan dia 🙂 cerita2 she suggested her sis in law, kak alia from purpledot… masa tu still rasa nak diy.. then bila dah dapat wake-up call terus nak amik service kak alia, dah discuss ngan adlie dia ok…email2 dengan kak alia we suppose to meet her tomorrow tapi barang ape pun tak beli lagi… she lived nearby, bukit ampang, so agak convenient for me, basically theme tu dah decide, sangat suka theme itu… yay! n ive also sent some pictures that i love pertaining to the deco… just to give her some quick picture deco tu camne, fuh.. agak relieve! cuma nak beli barang then bagi kat kak alia.. baru bab hantaran dah rasa soo exhausted.. mcm mana la preparation nak kawin… take a peek : purpledots..
Advertisements

2 Responses to “♥ outsource deco hantaran”

  1. Sha Pattinson Says:

    can't wait to see your hantaran deco ..huhuhu

  2. Sha Pattinson Says:

    can't wait to see your hantaran deco ..huhuhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: